Byg din egen kurv - gavekurve med et tvist

Du kender det godt! Du har et gavebudget, men når du har købt den gave der er ønsket, så har du penge tilbage og ærligt talt, gaven ser ikke specielt sexet ud. Hvor spændende ser en bog ud, selvom den er pænt pakket ind?

Hjertekurven.dk har løsningen. Få lavet en gavekurv og inkluder din helt egen personlige gave. Helt perfekt til jubilæum, fødselsdage, bryllup og andre festlige lejligheder.

- Du bestiller, vi shoppe gaven og indarbejder den i din valgte gavekurv. 

- Du kan også bestille indhold ud over vores faste sortiment. Er der en ynglingslakrids eller chokolade der skal med, så klarer vi også det.


- Vi tager intet gebyr for at shoppe din gave for dig. Vi tager det butikkerne tager og vi søger de billigste priser for dig.


- Vi pakker gaven ind, hvis du ønsker det. Det tager vi heller ikke ekstra for.

- Husk du betaler først når vi sender kurven til dig.
Ingen kreditkortoplysninger skal bruges for at bestille et tilbud.

 

Sådan gør du:
Byg din kurv op med indhold fra vores webshop. Det kan du gøre lige her


Eller vælg en af vores standard kurve. F.eks. med italienske delikatesser, sukkerfrie varianter eller hvad med en alkoholfri gavekurv?

Når du er færdig går du til din indkøbskurv og trykker bestilling. Felterne udfylder du som normalt.

Det er mindre vigtigt hvordan du vælger fragt, det felt vil du kunne ændre når køber den bestilte kurv.

I feltet "bemærkninger til forsendelsen" kan du så angive den ekstra gave du ønsker at vi shopper for dig. Husk at beskrive gaven så klart og præcist som muligt. Ønsker du tøj, angiv størrelse og farve. Du må meget gerne henvise til den butik, hvor du ønsker produktet handlet. Når du er tilfreds vælger du under betaling "tilbud - send mig et tilbud".


Du modtager herefter en bekræftelse på, at vi har modtaget din bestilling af et tilbud og inden for 1-2 dage sender vi dig derefter et uforpligtende tilbud.

Skal du lave din helt egen kurv og ønsker du kun at bestille dele af vores sortiment, så gælder fri fragt i Næstved kun ved køb over 100 kr. Gavekurve sendes desuden samlet, for at reducere omkostningerne til fragt.

 

I tvivl, så kan du altid ringe eller sende en mail. Husk der er ingen dumme spørgsmål. For mangler du at vide noget, så er det os der ikke har forklaret det godt nok! Så skriv eller ring bare:

Tlf. 93 10 13 83 
kundeservice@hjertekurven.dk