Handelsbetingelser


Generelle oplysninger 
Hjertekurven.dk drives i Danmark af 
Hansen og Jensen 
CVR-nr. 32844774 
Adresse Drejøvej 42, 4700 Næstved 
E-mailadresse: Kundeservice@hjertekurven.dk 
Telefonnummer 93 10 13 83 
 
Betaling 
Hos Hjertekuven accepterer vi Dankort, Visa/Visadankort og Mastercard. 
Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes. 

 

Kortoplysninger

Når du handler hos www.hjertekurven.dk behandles kortoplysninger af Wannafind betalingssystem, som er en sikker betalingsløsning for VISA og MasterCard. Alle kortoplysninger håndteres i overensstemnelse med kortorganisationernes regler.


Levering 
Levering med PostNord eller GLS.
For ordre mellem 100 og 500 kr. er prisen 25/45 kr.
For ordrer under 100 kr. opkræves gebyr på 15 kr. for behandling af ordren.
For ordrer over 500 kr. er levering gratis til Nærmeste pakkeshop. 20 kr. for levering til privat adresse.
Levering sker til hele Danmark inkl. brofaste øer og Bornholm.  
Levering af varer fra Hjertekurven anses for sket, når kunden har fået varen udleveret. 
Leveringstiden for vores normale sortiment er 1-3 arbejdsdage. 
Vare bestilt fredags sendes først efterfølgende mandag. 
Leveringstiden for speciele produkter oplyses ved udarbejdelse af tilbud. 

Bemærk venligst, at for ordre under 100 kr. tilægges et pakkegebyr på 15 kr.


Levering Næstved
Gratis fragt i Næstved med omdeling. Levering kan ske mandag eller torsdag fra 17.30 til 18.30.
Levering sker inden for det angivne tidsrum. Præcist tidspunkt kan ikke bestilles.
Produkter bestilt torsdag efter klokken 16 og frem til mandag klokken 16 leveres mandag.
Produkter bestilt mandag efter klokken 16 og frem til torsdag klokken 16 leveres torsdag.
Ved Næstved forståes området dækker af postnummer 4160, 4684, 4700 og 4736.

 

Bemærk venligst, at for ordre under 100 kr. tilægges et pakkegebyr på 15 kr.
 

Ret til ændring i gavekurve

Produkter, hvis udsolgt, kan ændres til anden mængde (aldrig mindre mængde end bestilt) eller til anden producent. Undtaget herfor er salg af alkohol eller spiritus samt produkter der sælges enkeltvis. Ændringer giver køber ret til fri returret, skulle denne ikke være tilfreds med det nye produkt.

 

Fortrydelsesret 
Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Specielt udvalgte produkter til "byg din egen kurv" vil, hvis dette er muligt, være handlet i landsdækkende kæder. Du kan derfor returnere disse produkter direkte hos leverandøren. Dette er udelukkende en service fra Hjertekurven, vi stiller ikke noget krav om dette forsøges inden du kan retunere dit køb til Hjertekurven. 
  
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.  
  
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved (indsæt mail/tlf.nr.) eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.  
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. 


Returnering 

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. 
 
Specielt udvalgte produkter til "byg din egen kurv" vil, hvis dette er muligt, være handlet i landsdækkende kæder. Du kan derfor returnere disse produkter direkte hos leverandøren. Dette er udelukkende en service fra Hjertekurven, vi stiller ikke noget krav om dette forsøges inden du kan retunere dit køb til Hjertekurven.   

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage 


Varer undtaget fortrydelsesretten
 

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten: 

  1. Levering af fødevarer, drikkevarer eller andre varer til husholdningens løbende forbrug, som leveres fysisk til forbrugerens hjem, bopæl eller arbejdsplads af en erhvervsdrivende, der ofte og regelmæssigt betjener faste ruter, 

  1. Udførte ikkefinansielle tjenesteydelser, hvis leveringen af tjenesteydelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse af, at fortrydelsesretten ophører, når tjenesteydelsen er fuldt udført, 

  1. Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg, 

  1. Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt, 

  1. Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter  

Du mister din fortrydelsesret, hvis; 

  • du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige  årssager ikke er egnet til at blive returneret. 

 
Varens stand, når du sender den retur 
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. 
  
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. 
 
Tilbagebetaling af købsbeløbet 

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. 
  
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. 
  
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den. 
 
Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til: 
Ladbyvej 62 

4700 Næstved 
  
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav. 

 
Reklamationsret 
Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb. 
  
Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. 
  
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. 
  
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. 
 
Varen sendes til: 
Ladbyvej 62 

4700 Næstved 
  
Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.  

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav. 
 
Persondatapolitik 
For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: 
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse. 
  
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. 
  
Personoplysningerne registreres hos Hjertekurven.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. 
  
Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand.) 
   
Som registreret hos Hjertekurven.dk, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: Kunderservice@hjertekurven.dk 

 
Juridisk og socialt ansvar 
Bemærk at du jf. dansk lovgivning skal være fyldt 18 år for at købe alkoholdige drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 16,5% og derover. Du skal ligeledes være fyldt 16 år for at købe varer med en  
gangalkoholvolumenprocent der er lavere end 16,5%. 

 
Klager 
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til kundeservice@hjertekurven.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.  

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 20.11.2017